Webbdesign

Dynamiska och responsiva hemsidor som sökmotorer och besökare gillar.

Webbtjänster

När vi designar och bygger webbplatser gör vi det från grunden och har alltid SEO och god praxis i åtanke. Hur en hemsida tekniskt är uppbyggd har stor inverkan på SEO och besökarens upplevelse. Man måste till exempel se till att den är uppbyggd med så lite kod som möjligt, det är av den anledningen vi gärna bygger och designar från grunden så ingen extra kod behöver läsas in när en kund besöker er webbplats.

CMS

Alla webbplatser behöver inte ett CMS men för de som behöver ett har vi valt att arbeta med två riktigt bra plattformar. Har ni annat förslag eller krav så kan vi säkert lösa det med.

Webflow

En komplett plattform för design, utveckling, publicering/hosting och CMS. Med denna plattform kommer vi från idé till lansering mycket snabbt med hög teknisk kvalitet för bra SEO. Även enkelt i CMS:et att arbeta med sin SEO över tid.

Läs mer om Webflow här >

Wordpress

Behöver kanske ingen större presentation, ett mycket populärt CMS, men till skillnad från Webflow så är Wordpress endast ett CMS. Utöver grundfunktionaliteten kan man med mängder av plugins bygga nästan precis vad man vill.

Läs mer om Wordpress här >

Läs om våra andra tjänster