Sociala Medier

Vi skapar fullständiga planer och kampanjer inspirerade av tech industrin i Silicone Valley som ligger i täten vad gäller marknadsföring via sociala medier.

Sociala Medie Kampanjer - Två paket

Vi erbjuder två olika paket för Sociala Medie Kampanjer till företag och individer. Kontakta oss för en anpassad kampanj, eller registrera er för ett av våra standardpaket nedan.

3 månader

3 månaders sociala medier kampanj, inklusive en fullständig utvärdering av dina nuvarande sociala plattformar, en fullständig social mediaplan för ett år, bilder, daglig övervakning, kommunikation och nyskapat innehåll för tre huvudkanaler, tex Facebook, Instagram och LinkedIn. Vilka kanaler som passar bäst för just ert företag kommer vi att bestämma tillsammans och basera på ert företags behov, önskemål samt vad marknaden säger.

6 månader

6 månaders sociala medier kampanj, inklusive en fullständig utvärdering av dina nuvarande sociala plattformar, en fullständig social mediaplan för ett år, foton, Vlogging, daglig övervakning, kommunikation och nyskapat innehåll för tre huvudkanaler. Vi arbetar tillsammans för att bestämma vilka kanaler som passar ert företag bäst. YouTube Vlogging är bäst för detta paket då det ofta tar tid för video kanaler att växa snabbt nog.

Läs om våra andra tjänster