Webbdesigner

Jörn Klawan

En hjälpare med passion för design och kvalité. Med kunskap om både koden som bygger vår webb och bästa praxis bygger han upp din nya webb snabbt och effektivt.

Detaljerna är viktiga

En helomvändning i livet 2010. Från att ha arbetat med försäljning i butik med både leksaker och mobiltelefoner ville han göra något nytt. Komvux och vidare till yrkeshögskola så blev han en interaktionsdesigner. Två år som inhouse designer på ett svenskt företag inriktat på callcenterlösningar efter det drivit eget bolag. Passionen har fastnat på web och hemsidor. När han designar en hemsida är han ute efter en balans genom hela sidan både på stora och små skärmar. Det viktigt att den håller en hög tekniskt kvalité för SEO och att den ska ladda snabbt. För Jörn är detaljerna viktiga, alla detaljer.

Webflow expert

Jörn har ett driv att kunna ta sina egna designer och idéer till färdiga webbplatser, snabbt med hög kvalitet och bästa praxis. Dessa saker är svåra kombinera. Man måste nästan alltid göra uppoffringar någonstans, på kvalité, säkerhet, laddningstider o.s.v. I 2013 hittade Jörn ett verktyg som man visuellt kunde designa med webbens grundkod. Detta innebar att man i många fall inte först behövde designa i ett annat program och sedan försöka koda den designen. Nu kunde Jörn som designer direkt och visuellt bygga en webbsida på väldigt kort tid jämfört med de klassiska sätten. Webflow har vuxit genom åren och nu kan man visuellt bygga relationsdatabaser och utnyttja riktigt proffsig hosting. Ett mycket bekymmersfritt sätt att designa och publicera på webben.

Fler av oss