Portfolio

MÄKTA Creative har skapat en mängd hemsidor till ett flertal företag främst i Gävleborgsregionen. Vi har även gjort sociala medie kampanjer på Facebook, Instagram och LinkedIn, till bland annat Sandbacka Science Park, Sandviken, Creative Office, Sandviken, och FUJITSU Stockholm. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss för mer specifika exempel ifrån våra kampanjer och webb projekt. Ni kan även se en av våra klienters hemsidor här: www.foretagarnaisandviken.se

Sandbacka Science Park - Sociala Medie Kampanj

Vi skapade inlägg till Facebook, Instagram och LinkedIn för Sandbacka Science Park i Sandviken under en tre månaders kampanj. Vi svarade på kommentarer, tog foton och skapade videos ifrån olika evenemang som tex CoderDojo, Morgonsoffa, och olika föreläsare som vi senare la upp på de olika kanalerna med egenskrivna texter. Vi sökte även upp relevanta företag och organisationer och började följa dessa för att bygga långsiktiga, autentiska samarbeten och företagsrelationer. Resultatet blev ett ökat engagemang i både delningar och kommentarer och såklart fler lojala följare till kanalerna.

Vi specialiserar oss i Sociala Medier men gör även Webb design.

Kontakta oss för frågor och fler exempel på jobb vi har gjort. Vi jobbar individuellt med våra kunder. Vi kommer till er och skapar en unik plan för just ert företags sociala medier.

Webb design projekt

MÄKTA Creative har skapat ett flertal hemsidor bland annat till föreningen Företagarna i Sandviken, www.foretagarnaisandviken.se, Kalifornien baserade The McFly Materials som säljer miljövänliga byggmaterial, www.mcflymaterials.com. Sidorna är gjorda i Webflow och WordPress.